Slud kan drille morgentrafikken

29. januar 2013 07:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Slud kan drille morgentrafikken
Billede mangler

Et område med sne og slud har natten til tirsdag passeret Danmark og kan i de tidlige morgentimer give nogle gener for trafikken i hovedstadsområdet, lyder det fra DMI.

 

– Det har sneet lidt. Et område med nedbør har passeret landet i løbet af natten. En overgang faldt det som slud og tøsne, og det er det, som har passeret hovedstaden i de tidlige morgentimer. Og det kan selvfølgelig give lidt gener i morgentrafikken, men det er hurtigt væk igen, siger Jørn Thomsen til Berlingske Nyhedsbureau.

Han slår fast, at der fortsat er lagt op til en mild dag.

– Temperaturen er tirsdag morgen allerede steget til tre graders varme, og nattens tøsne er overstået. Det vil regne i nogle timer, og så vil det efterfølgende blive tørt og måske bryde op i skydækket, så vi får lidt sol. Alt i alt bliver det en mild dag med let til frisk vind og temperaturer på fem-seks grader, siger han.

Det mest interessante er ifølge Jørn Thomsen ikke tirsdag morgens sne og slud, men derimod det blæsevejr, som ankommer onsdag aften.

– Fra onsdag aften til torsdag morgen kan vi faktisk få vindstød af stormstyrke flere steder i landet, og i Nord- og Vestjylland kan der blive tale om stærk storm. Det bliver et meget blæsende døgn fra onsdag til torsdag, siger Jørn Thomsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu