Slut med masseprotester i MLS

28. februar 2013 14:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Slut med masseprotester i MLS
Billede mangler

Når den amerikanske fodboldliga Major League Soccer (MLS) starter i denne weekend, bliver det forhåbentlig uden horder af spillere, der stimler sammen om dommeren for at protestere over en afgørelse

MLS har besluttet at pålægge bøder til klubber og cheftrænere, hvis tre eller flere spillere eller trænere stimler sammen om dommeren for at protestere.

Disciplinær-komitéen vil som udgangspunkt straffe holdene med en advarsel for førstegangs-lovovertrædelser, og hvis forseelserne gentager sig, så vanker der en bøde, hvis størrelse endnu er ukendt. Men ifølge Washington Post er der givetvis tale om bøder i størrelsesordnen 5000 dollars til klubben og 1000 dollars til trænerne.

Årsagen til de nye regler er at sørge for mere underholdning og mindre skænderi på banen, siger direktøren for MLS Jeff Agoo til Washington Post.

– Vi har bemærket en markant stigning i antallet af konfrontationer på banen i det sidste år. Efter at have analyseret kampe i de sidste to sæsoner, konkluderede vi, at vi har et større problem med masse-protester end andre fodboldligaer, og besluttede os derfor at gøre noget ved det, siger Jeff Agoo til Washington Post.

Major League Soccer-sæsonen starter op igen på lørdag, hvor de forsvarende mestre fra LA Galaxy søndag spiller mod Chicago

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu