Slutspurt om billetter til Munch i Aarhus

30. januar 2013 09:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Slutspurt om billetter til Munch i Aarhus
Billede mangler

Selv om der er kun 18 dage tilbage af Edvard Munch-udstillingen på kunstmuseet Aros i Aarhus, er den gået ind i en lang, voldsom slutspurt, skriver Århus Stiftstidende onsdag.

 

Alle de pladser, der kan forudbestilles til på lørdag, er væk. I den stil har det været et stykke tid.

– To lørdage i den seneste tid har vi lagt en ekstra halv time på i den sidste ende af dagen, så alle interesserede kunne komme ind, siger kommunikationschef Bjarne Bækgaard, der er glad for, at personalet har stillet sig til rådighed med kort varsel.

Også til på søndag er de fleste forudbestillinger besat. For hver halve time dagen igennem er der plads til 200 ad gangen i Munch-udstillingen på det århusianske kunstmuseum. 150 af disse pladser kan forudbestilles. Men på selve dagen er der 50 billetter til rådighed for hver halve time. Derfor er det muligt at få en tidsbestilling på selve dagen.

Det vældige besøgspres betyder, at antallet af gæster til Munch nu er nået op omkring 217.000. Det er et gevaldig stort spring i forhold til den nu næstmest besøgte udstilling på Aros. Det er Olafur Eliassons udstilling i 2004, hvor der kom 142.000 gæster.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu