ANNONCE

Små hverdagsrutiner du måske kan ændre til fordel for miljøet

8. marts 2020 20:25 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Mange bække små. Der er en masse, man selv kan gøre for at hjælpe miljøet. Selv småting i de daglige rutiner kan gøre en forskel.

Der går nærmest ikke en dag, hvor man ikke kan læse eller hører om, at miljøet lider på grund af vi menneskers levestandard. Derfor er det på det seneste også blevet populært at ændre sin livsstil, så den skader miljøet mindst muligt.

Artiklen fortsætter under videoen

Det kan måske nok nogle gange synes som en stor omvæltning, men der er der faktisk mange små ting, man som privatperson kan ændre på, hvis man vil være være med til at sikre et bedre miljø for de kommende generationer. Det gælder både i og udenfor hjemmet.

I galleriet over artiklen kan man se nogle forslag fra Reader’s Digest på, hvad det kunne være. 

Noget af det, man bør være opmærksom på, er, at langt det meste af den energi vi bruger, altså både el og varme, fremkommer ved hjælp af fossile brændstoffer. Det er i høj grad med til at påvirke CO2 udslippet. Det samme gælder for de udstødningsgasser, der kommer, når vi starter bilen.

De fleste har nok også se klip af, hvordan vores have bugner af plastik og hvordan fisk og andre havdyr lider under det. Derfor er det også vigtig, vi tænker over forbruget af ikke genanvendelige  plastikprodukter.

Der er heldigvis meget, man selv kan bidrage med og det er i bund og grund ikke så svært.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu