Smadrede og stjal lamper for 300.000 kroner

31. oktober 2019 14:44 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet beder offentligheden om hjælp i en sag, hvor der er tre gerningsmænd.

Opdatering: Midt- og Vestjyllands Politi meddeler, at der har indsneget sig en fejl i efterlysningen. Indbruddet skete den 29. oktober ved 02.30-tiden, altså natten mellem den 28. og 29. oktober.

Original artikel:

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere tre gerningsmænd, som stod bag et indbrud begået mod Lysmesteren, Søndre Boulevard 7 i Skive, natten mellem tirsdag den 29. oktober og onsdag den 30. oktober 2019.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

Knuste ruden med sten

Forretningens videoovervågning viser, at der klokken 02.32 onsdag den 29. oktober kørte en varebil frem til Lysmesterens butiksvindue.

Tre maskerede personer knuste ruden med en sten, og gik herefter ind i forretningen, og stjal for omkring 175.000 kroner lamper og ødelagde andre lamper for mindst 126.000 kroner.

Desuden ødelagde man en del inventar i forbindelse med indbruddet. Omkring fire minutter senere kørte varebilen mod nord ad Søndre Boulevard, hvor den blev fanget af videoovervågningen.

Midt- og Vestjyllands politi offentliggør nu overvågningsbilleder i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mistænkte samt genkende varebilen.

De mistænkte beskrives som:

A. Mand. Cirka 175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iført en grålig/lys jakke med en refleks på venstre overarm, formet som en stribe. Han havde en hættetrøje under jakken, og hætten var trukket over hovedet. Han bar klæde for ansigtet. Ligeledes iført lyse/grålige bukser, lyse sko med mørke snuder. Han bar sorte handsker.
B. Mand. Cirka 185 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iført en lys dynejakke med hætte. Lyse bukser og lyse kondisko med mørke markeringer på siden, samt hvid sål. Sorte handsker.
C. Mand. Cirka 185 centimeter høj. Han var iført en lys jakke med hætte, hvor der ovenpå var en refleksstribe fra pande til nakke, sorte/mørke bukser, mørke sko med lyse snører. Sorte handsker.

Borgere, der har oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på 114.

“Oplys gerne journalnummer 4100-75169-00091-19 ved henvendelse”, skriver politiet.

I april måned i år var samme forretning udsat for indbrud. Hvorvidt der er sammenhæng mellem de to indbrud vides ikke, men efterlysningen fra indbruddet i april er fortsat aktuel.

Den sag – sammen med overvågningsvideoer – kan du se mere om HER.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu