Mand fik smadret sine tænder og en kniv i halsen

4. november 2016 18:36 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Gerningsmanden var væk, da politiet dukkede op.

Mand fik smadret sine tænder og en kniv i halsen
Episoden med de smadrede tænder fandt sted på Viborgvej i Holstebro. Foto: Google Maps.

Et slagsmål mellem to mænd endte med en håndfuld smadrede tænder og en kniv i halsen for den ene af de to slagsbrødre. Optøjerne fandt sted i form af et husspektakel i Holstebro fredag eftermiddag, og det er Dagbladet Holstebro-Struer, der har historien.

Manden med de nu smadrede tænder havde ellers overnattet hos netop gerningsmanden, men af en eller anden grund begyndte de to at skændes over bopælssituationen. Det ene førte til det andet, og det eskalerede rigtigt, da gerningsmanden først slog forurettede flere gange i ansigtet, så manden endte med smadrede tænder, hvorefter gerningsmanden holdt en køkkenkniv op mod struben af sit offer.

Efterfølgende snittede gerningsmanden forurettede i halsen, så blodet løb, uden at manden dog var i livsfare. Herefter tog gerningsmanden flugten, og da politiet dukkede op, var han ikke at finde. Han blev fundet et sted i Holstebro senere på dagen og anholdt, sigtet for vold.

Begge parter blev sendt til undersøgelse i Herning. Politiet er nu i færd med at sikre den kniv, der blev brugt. Der foretages også undersøgelser på gerningsstedet.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Midt- og Vestjyllands Politi. 

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu