Smukfest partoutbilletter udsolgt: – Vi er topglade

21. januar 2016 10:37 | Af: Anne Mejdahl Daugbjerg, ad@newsbreak.dk

Allerede inden navnene til årets Smukfest er offentliggjort, kan festivalen melde udsolgt af partoutbilletter

Smukfest partoutbilletter udsolgt: - Vi er topglade
Allerede inden de første navne er offentliggjort, kan Smukfest melde udsolgt af partoutbilletter. Foto: Per Bille/Smukfest
Del:

For første gang nogensinde kan Smukfest i Skanderborg melde udsolgt af partoutbilletter til festivalen, der løber af stablen den 3. til 7. august. Der er altså over et halvt år til.

– Det er jo fantastisk, vi er topglade. Sådan lyder reaktionen fra kommunikations-chef og næstformand for Smukfest på, at alle partoutbilletter nu er udsolgt.

Der er endnu ingen, der ved, hvem der kommer og spiller på festivalen, men det har tydeligvis ikke holdt festival-gæsterne tilbage.

– Det er aldrig sket så tidligt før, sidste år havde vi udsolgt i starten af marts, fortæller Poul Martin Bonde til Newsbreak.dk.

– Det fortæller, at vi havde et godt festival-program sidste år, og det er også de tilbagemeldinger, vi har fået.

Og musikken?

I stedet for at annoncere navnene til årets Smukfest lidt hen ad vejen, har arrangørerne valgt at offentliggøre hovedparten af navnene på en gang. Det sker tirsdag den 26. januar.

På trods af den store salgssucces, føler Poul Martin Bonde ikke, at presset er større, end det plejer at være.

– Presset er lige stort hvert år, men vi har valgt at offentliggøre navnene på en gang, i stedet for at lade det dryppe hen ad vejen.

Det er stadig muligt at købe endags-armbånd til festivalen – men først fra den 2. februar.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu