Sne og?cirkusbold?i Farum

29. marts 2013 20:45 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sne og?cirkusbold?i Farum
Billede mangler

Havde det været en anden højtid – for tre måneder siden – havde snevejret været idyllisk og hyggeligt. Men ved indgangen til det, der ifølge kalenderen gerne skulle være indgangen til forårets anden måned og påsketid, blev det voldsomme snevejr over Farum Park ikke budt velkommen. Slet ikke af de 22 spillere på kunstgræsset, der spillede kampen med sammenknebne øjne i det fygende forårsvejr.

 

De forudsætninger taget i betragtning, bød FC Nordsjælland og AGF på en fodboldkamp, der gav lyst til at hejse Langfredagsflaget fra halv stang helt til vejrs.

FC Nordsjællands mesterhold viste i glimt, hvorfor man sidste år var i stand til at snyde FC København i kampen om titlen, men øjeblikke af sublim karakter blev afløst af sjusk i sneen. Derfor var sejren på 4-2 noget nær det optimale resultat for Kasper Hjulmands mandskab.

»Vi spiller en ok kamp, og så er det vel meget godt at vinde 4-2 på sådan en dag,« lød det nøgternt fra FCN-træneren i katakomberne efter kampen.

Væk med kontrollen

Via en scoring fra AGFs onde ånd, Søren Christensen, og et drømmemål fra hollandske Joshua John, var hjemmeholdet foran 2-0 ved pausen. Men varmen i omklædningsrummet passede gæsterne bedst, og Stephan Petersen fik reduceret hurtigt. Kampen var pludselig i live, inden Morten Nordstrand aflivede den med sit mål til 3-1.

»Vi troede, vi var kommet tilbage. Det dræber os fuldstændig. Vi havde godt fat i dem i det kvarter efter pausen, men det slår os helt ned, da de scorer igen,« lød det frustreret fra AGFs midtbanemand Casper Sloth om hjemmeholdets tredje scoring.

Efter Nordstrands scoring skete der noget med kampen. De to forsvar gik på påskeferie, og i stedet fik både Søren Christensen og Stephan Petersen lov til at kalde sig dobbelte målscorere. Til stor fortrydelse for Kasper Hjulmand.

»I glimt i anden halvleg spiller vi rigtig godt, men jeg synes også, at vi mister kontrollen. Vi bliver underligt nervøse, selv om vi er foran 4-1. Vi skal fortsætte med at dominere,« lød det afsluttende fra træneren, der trods alt havde svært ved at skjule sin tilfredshed.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu