Sne og vind løjer af i løbet af mandag

10. marts 2013 18:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sne og vind løjer af i løbet af mandag
Billede mangler

I løbet af dagen har det sydlige Danmark været generet af snebyger og stærk vind, som har skabt snefygning på vejene. Det glatte føre har været årsag til flere trafikuheld. Ifølge vagthavende hos DMI, Mogens Rønnebek, er det stadig den sydøstlige del af landet, der er værst ramt. Vindstyrken er dog aftagende, og vil ebbe ud i løbet af natten og i dagtimerne mandag.

»Det vil stadig blæse ned over Sydhavsøerne og Bornholm, og der vil stadig komme lidt sne, så det kan selvfølgelig godt drille morgentrafikken mandag,« siger Mogens Rønnebek til b.dk.

Sydsjællands og Lolland-Falsters politi har haft særligt travlt i løbet af dagen, hvor snefygning og dårlig sigtbarhed er kommet bag på bilisterne.

På mindre end en time blev der meldt om glatføreulykker fire steder, hvor flere biler var involveret.

De mange uheld betød også, at Sydmotorvejen i en periode var spærret for trafik i begge retninger.

Ifølge Søren Nielsen, vagtchef hos Sydsjælland og Lolland-Falsters politi, er der dog nu ryddet op, og motorvejen er endnu engang åben for trafik.

»Der er heldigvis ikke sket nogen alvorlige personskader. I alt er 11 personer kørt på hospitalet, men de fleste af dem måtte blot lige runde skadestuen og er hjemme igen. Vi har dog haft fem uheld på halvanden time, så det er usædvanligt mange,« siger han til b.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu