ANNONCE

Sådan fjerner du sne fra forruden

23. januar 2019 11:53 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Danskere kæmper hver eneste dag med at afise ruder og snart skal de også fjerne sne.

En af de mest irriterende ting om morgenen er, når man skal nå på arbejde til tiden er at stå frysende og kæmpe med at rydde forruden for sne og is. Men hvordan fjerner man egentlig sne på forruden?

Og der findes mange tips til, hvordan du kan få forruden til at stå knivskarpt, hvis du ikke ejer en garage at parkere bilen i. Men faktisk begår mange danskere fejl, der gør, at de langsomt slider både viskere og forruden op, når isskraberen bliver værktøjet til en hurtig forløsning på morgenens altoverskyggende problem.

Derfor er det også vigtigt, at man som forbruger er meget bevidst om, hvordan man fjerner sne på forruden fra ens bil, når vinteren virkelig banker på døren. Der er nemlig mange måder at gøre det på, men når du fjerner sne på forruden, så er nogle af de mest gængse og brugte metoder faktisk ikke dem, som din bil har bedst af.

Ikke altid bedste løsning

En isskraber kan uden tvivl fjerne sne fra forruden og selvsagt også is, men det er faktisk ikke altid den bedste løsning. Med en isskraber, så fjerner du naturligvis sne og is effektivt, men den ridser også din forrude og skader dine vinduesviskere, som gør, at forruden kan risikere at gå i stykker.

Men hvordan kan man sikre sig, at forruden kan være nem at rengøre hver gang – også selvom det er sne på forruden eller frost? Newsbreak.dk har forsøgt at samle en guide med de bedste tricks og tips til at rense forruden – og vi kan lige så godt afsløre, at djævlen ligger i detaljen. Men en række simple råd kan faktisk gøre, at din morgen bliver meget nemmere, så du kan nå en ekstra kop kaffe eller få sendt børnene godt afsted, når du fjerner sne på forruden.

Derudover er det også lovpligtigt at have fjernet is og sne.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu