Snehvide banker Will Smith

4. juni 2012 08:27 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Snehvide banker Will Smith
Billede mangler

Hvem ville have troet, at det gamle eventyr om Snehvide ville blive en succes i biograferne i 2012?
Den nye filmversion af Brødrene Grimms fortælling om prinsessen Snehvide har fået en eventyrlig start i de amerikanske biografer. “Snow White and the Huntsman” har i sin debutweekend omsat for 56,3 millioner dollar i de nordamerikanske biografer.
Filmen, med stjernerne Charlize Theron og Kristen Stewart som trækplastre, er et nyt bud på den klassiske fortælling, og det trak så mange folk ind foran det store lærred, at billetsalget overgik disse ugers mest populære film “Men in Black 3”.
Filmen med Will Smith og Tommy Lee Jones i rollerne som hemmelige agenter, der bekæmper rumvæsener, måtte i denne weekend se sig henvist til andenpladsen med et billetsalg på 29,3 millioner dollar.
I “Snow White and the Huntsman” er Kristen Stewart den smukke prinsesse, mens Charlize Theron er den onde og magtfulde dronning Ravenas. Kristen Stewart blev berømt som Bella Swan i Twilight-filmene.
Huntsman refererer til en modig jæger, som kommer den udstødte Snehvide til undsætning. Rollen udfyldes af det australske muskelbundt Chris Hemsworth, som også har en stor rolle i filmen “The Avengers”.
Den nye film om Snehvide kommer op i de danske biografer den 7. juni.
Kilde: AFP

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu