Snekaos: Bornholms Politi fraråder fortsat udkørsel

20. februar 2013 19:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Snekaos: Bornholms Politi fraråder fortsat udkørsel
Arkivfoto.

Snesituationen på Bornholm er fortsat så kaotisk at politiet fastholder at fraråde al udkørsel.

 

Beredskabsmyndighederne på Bornholm onsdag eftermiddag været samlet på Bornholms Politigård.

Det er aftalt at der etableres sneplove til assistance for ambulancer og Brandberedskab ved Falck i Rønne og Nexø. Ambulancen fra Klemensker er flyttet til Beredskabsstyrelsen i Allinge, hvor én af Beredskabsstyrelsens sneplove er stand by til assistance for ambulancen på Nordlandet.

Der er ligeledes udkommanderet 2 PMV’ere fra Hjemmeværnet, der er placeret henholdsvis hos Falck i Rønne og Falck i Nexø, med henblik på assistance for ambulanceberedskabet.

Al snerydning indstillet på lokalvejene og fra klokken 18 indstilles rydning på det overordnede vejnet.

I forbindelse med færgeoverfarten Ystad-Rønne frarådes det at bilister lægger sig bag sneplovene og BAT busserne, og hjælp til disse bilister vil umiddelbart ikke kunne gennemføres.

Bilisterne rådes således til enten at finde overnatningssted i Rønne, eventuelt hos Færgen, eller lade sig transportere via BAT busserne.

Færgen underretter tilrejsende om assistancen, og Færgen har kapacitet til at lade tilrejsende overnatte.

Der vil være rydning af vejen fra Bornholms Lufthavn direkte til Rønne ved fly ankomsterne til Bornholms Lufthavn i aften.

Bornholms Politi koordinerer indsatsen, og der er direkte radioforbindelse til Ambulanceberedskabet, Brandberedskabet samt de indsatte PMV’ere og sneplove.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu