Snød politi til at prioritere sag: Mor lyver om fireårig datter i stjålen bil

4. februar 2017 21:05 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Efter politiet havde slået alarm, blev pigen fundet langt fra bilen.

Snød politi til at prioritere sag: Mor lyver om fireårig datter i stjålen bil
Det snedige trick er ikke noget du skal efterligne. Arkivfoto: SCANPIX

Politiet har meget travlt, og derfor er biltyveri ikke øverst på deres liste. Men en snedig mor fik det øverst på listen ved at lyve overfor politiet og sige, at hendes fireårige datter var i den stjålne bil.

En kvinde fra Ohio fik stjålet sin bil. Men da hun anmeldte tyveriet, sagde hun til politiet, at hendes fireårige datter sov i bilen, da den blev stjålet. På den måde sikrede hun, at politiet fandt køretøjet hurtigt. Det skriver CBS News.

Bil men ingen pige

Ifølge politiet blev bilen fundet mandag. Barnet blev også fundet uskadt. Det eneste problem – pigen blev ikke fundet i bilen. Politiet har meddelt, at bilen var blevet stjålet, men at pigen aldrig var i den stjålne bil.

Morens opkald til politiet, hvor hun fortalte hendes datter var i køretøjet, startede en AMBER Alert. Det er et amerikansk varslingssystem, der bruges når børn bliver bortført. Varslingen resulterede i et opkald til alarmcentralen. Her fortalte en person, at pigen var i sikkerhed hjemme hos sin tante, som babysittede hende.

Det snedige trick sikrede moren sin bil hurtigt. Men det sikrede hende også en tur i retten. For ifølge myndighederne er hun nu blevet tiltalt for falsk anmeldelse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu