ANNONCE

Snøftende 21-årig indrømmer: Kidnappede barn

31. marts 2019 20:39 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det 13-årige offer blev holdt fanget i 88 dage, før hun slap fri.

21-årige Jake Patterson har tilstået kidnapningen af en 13-årig pige og dobbeltdrabet på hendes forældre. Det skriver AP News.

Den sigtede snøftede, og stemmen hakkede, da han tilstod sine forbrydelser, angiveligt for at spare sagens overlevende offer, 13-årige Jayme Closs, og dennes familie for en lang retssag.

Newsbreak.dk har tidligere omtalt sagen, der for Jake Thomas Pattersons vedkommende angiveligt startede, da han så Jayme Closs stå af bussen. Sidenhen brød han ind hos Jayme Closs, og pigens forældre. Han dræbte faderen og moderen og kidnappede den 13-årige pige.

Han fortalte sidenhen politiet, at han forsøgte at kidnappe Jayme flere gange, men der var samtlige gange før den skæbnessvangre oktoberaften for mange vidner. Jaymes far var den første, der blev dræbt først. Hendes mor ringede til politiet, hvorefter hun blev skudt, og Jayme blev kidnappet.

Hørte sirenerne

Newsbreak.dk har tidligere fortalt, hvordan Jake mødte flere politibiler, da han flygtede fra gerningsstedet, men han blev ikke stoppet. I bilen lå Jayme, og hun kunne høre politiets sirener, mens Jake kørte væk fra stedet.

Jayme gennemlevede et helvede i 88 dage. Hun levede i fangenskab i op til 12 timer ad gangen under Jakes seng. Den blev holdt fast, mast mod hendes krop, så hun ikke kunne stikke af. Til sidst formåede hun dog at slippe væk. Hun mødte en hundelufter, og hun bad om hjælp.

– Han dræbte mine forældre. Jeg vil hjem. Jeg ved ikke, hvor jeg er, skulle hun have sagt til hundelufteren.

Jake blev anholdt, da han var ude for at lede efter Jayme, og han har siden bidraget til sagens opklaring med et væld af detaljer om, hvad der skete før, under og efter drabene og kidnapningen.

AP News skriver, at Jake Patterson risikerer fængsel på livstid, når sagen bliver afgjort 24. maj. Det sidste, han sagde, før han forlod retssalen, efter at have erklæret sig skyldig, var farvel til Jayme.

Han vendte sig om, og sagde farvel til offeret, der i øvrigt ikke var til stede i reten.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu