ANNONCE

Snydt til at give penge til forkert formål

3. april 2020 20:18 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet bringer en advarsel.

Snydt til at give penge til forkert formål
Den 45-årige mand er sigtet for flere forhold. Genrefoto.

Østjyllands Politi har anholdt og sigtet en 45-årig mand for at gentage et svindelnummer overfor et ukendt antal ofre i Aarhus. Det oplyser politikredsen i døgnrapporten.

Newsbreak.dk omtalte sagen tidligere på ugen, da Østjyllands Politi i døgnrapporten for 1. april advarede mod svindelnummeret.

Artiklen fortsætter under videoen. 

På det tidspunkt havde politiet blandt andet modtaget en anmeldelse fra en 24-årig mand, der havde mødt en mand på en parkeringsplads i Aarhus, og som han havde givet 600 kroner.

Manden fik penge af den 24-årige, efter at han havde fortalt, at hans bil var i stykker, og at han havde brug for at komme ud til Aarhus Universitetshospital for at se sin far, der netop var afgået ved døden.

Da den 24-årige mødte manden tilfældigt dagen efter, og talte med ham, nægtede manden at kende noget til historien.

Genkendt og anholdt

Politiet skriver nu, at svindleren har brugt forskellige historier for at få penge ud af folk, og at den 45-årige, der mistænkes for at være svindleren, blev anholdt, efter at en borger ringede til politiet.

Borgeren mødte torsdag, den 2. april, manden på Dalgas Avenue, og da han tidligere havde været offer for svindelnummeret, ringede han til politiet.

Der kom en patrulje til stedet, og han er blevet sigtet for en række forhold, hvorefter at han er blevet løsladt.

Politiet skriver i døgnrapporten, at de kraftigt advarer mod, at man giver manden, eller andre man møder tilfældigt på gaden, penge.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu