ANNONCE

Socialdemokrater tæsker Frank Jensen

9. januar 2012 14:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Socialdemokrater tæsker Frank Jensen
Billede mangler

Københavns overborgmester Frank Jensens angreb på Helle Thorning-Schmidt i dagens udgave af Berlingske Tidende vækker vrede hos partifællerne på Christiansborg.
“Han er en meget lille nordjyde med et meget lavt selvværd. Og det er en dårlig kombination,” siger et socialdemokratisk folketingsmedlem, der har arbejdet tæt sammen med Frank Jensen.
Den københavnske overborgmester siger i dag til avisen, at: “Det står vel klart for de fleste, at regeringen ikke har fået en drømmestart. Det momentum, vi skulle have holdt fast i, da regeringens forhandlere kom ned fra det sorte tårn med et fantastisk regeringsgrundlag, forsvandt i alle påstandene om løftebrud. Der er behov for en fortælling, og den ligger lige for i regeringsgrundlaget.”
Netop den påstand plaffer Socialdemokraternes Mette Reissmann ned med et enkelt skud.
“Jeg synes, Helle Thorning-Schmidt har en fin fortælling, og jeg forstår ikke Frank Jensens behov for at skyde på regeringen,” siger hun.
Frank Jensen tabte som bekendt formandsopgøret i partiet til netop Helle Thorning-Schmidt, og han tilhører den venstreorienterede fløj i partiet kaldet “rustbankerne”, hvor også Carsten Hansen er én af de ledende figurer. Helle Thorning-Schmidts fløj er kendt som “morgenmadsklubben”.
Selv blandt rustbankerne er der højlydte frustrationer over Jensens udbrud i Berlingske.
“Det ligner virkelig et forsøg på dårligt spin. Han skal have behandlet sin møgsag om sexchikane i morgen, og nu forsøger han så at fjerne fokus fra den ved at gå i pressen i dag med et landspolitisk budskab, hvor han gør sig selv til overdommer,” sukker et medlem, der selv stemte på Frank Jensen til formandsvalget hos Socialdemokraterne.
Der har været påfaldende stille i forhold til opbakning fra Christiansborg til Frank Jensen i hans sexchikanesag. Et tredje medlem af partiet fra morgenmadsklubben mener, det nu er på tide at tage affære.
“Vi kunne passende sende Carsten Hansen over og vise ham vores støtte,” lyder det tørt med henvisning til førstnævntes egen sexchikanesag.
Det har ikke været muligt at opstøve en eneste socialdemokrat, der udtrykker sympati for Frank Jensen i overborgmesterens nuværende situation.
“Han har altid været en magtfuldkommen leder og samtidig en elendig leder. Jeg kan ikke forstå, at han tror, han kan tie sin sexchikanesag ihjel og måske endda fjerne fokus ved at skyde på sin partiformand,” sukker et kendt medlem af partiets folketingsgruppe.
I Københavns Borgerrepræsentation skal Frank Jensens sexchikanesag drøftes i morgen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu