ANNONCE

Socialpædagoger: Vi er forfærdet over drab

8. februar 2012 18:33 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Socialpædagoger: Vi er forfærdet over drab
Billede mangler

Mordet på en kvindelige pædagog, der i dag blev fundet ved død ved Hald Sø, vækker forfærdelse i hendes fagforbund.
Det fortæller formand for Socialpædagogernes Landsforbund, Benny Andersen, til Newspaq.
“Jeg er fyldt med forfærdelse. Det er en tragisk hændelse, og jeg tænker først og fremmest på de pårørende, men også vores medlemmer og kollegaer i Viborg,” forklarer Benny Andersen.
Den 46-årige kvinde var sammen med en 39-årig mandlig beboer fra bostedet Blåkærgård i går sidst på eftermiddagen. Han er nu eftersøgt og mistænkt for drabet.
Ifølge Benny Andersen er der intet der tyder på, at der er sket en pædagogfaglig fejl, da kvinden kørte ud i skoven med beboeren.
“Jeg tror ikke, at ændrede regler kunne have forhindret sådan en tragisk hændelse, men at det sker, giver stof til eftertanke og kræver at vi tænker over tingene,” siger han og understreger, at det pædagogfagligepersonale i Viborg har et godt ry.
“Med det kendskab jeg har til sagen, er der ikke noget, der tyder på, at de har brug for andre eller nye regler. Det afgørende er, at fagligheden og kompetencerne er til stede, og der er de nødvendige ressourcerne til at kunne arbejde med det, og med det, jeg ved om denne sag, så tyder alt på, at det er en tragisk, tragisk hændelse, der er sket,” lyder det fra formanden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu