Søløve på fri fod skaber kaos i morgentrafikken

21. september 2016 20:05 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Ring til politiet; en søløve er stukket af fra sit fangenskab og havnet midt i morgentrafikken.

Det lader til at en snu søløves flugtforsøg skabte både forvirring og kø, han blev nemlig fundet midt ud på vejen midt i myldretiden i Coburg i Tyskland. Snak om at vælge det dårligste tidspunkt til at krydse vejen. Det skriver Bayern Politi.

Det er heldigvis ikke nemt at overse en søløve, noget der sikrede, at Carly er kommet sikkert hjem til sine ejere. Den frække søløve er en del af fire cirkussøløver, der besøgte byen Coburg. Vandelskeren udnyttede et uopmærksomt øjeblik fra sin passer og stak af for at opleve den nye by.

Stikker af fra morgenmaden

Hver morgen bliver Carly og hans tre venner fodret med fisk. Men mandag morgen inden morgenmaden, lykkedes det den frække han at slippe ud af bassinet og videre forbi hegnet. Men hvor tog den opdagelsesrejsende så hen? Jo, turen fortsatte til Goethestrasse midt i byen. Og ved et trafikeret vejkryds blev billister klar over den ubudne gæst i morgentrafikkens myldretid og tilkaldte politiet.

Ved hjælp fra Carlys bekymrede forældre, lykkedes det at få skarnet hjem til sine vante omgivelser igen. Carlys eventyr resulterede dog ikke i større uheld. Men der er ingen tvivl om, at det var en uforglemmelig morgen, både for billisterne og Carly.

Synes du godt om historien så huske at dele eller like på Facebook:

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu