ANNONCE

Søn dræber og parterer forældre til Thanksgiving

1. december 2016 15:27 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Efter de to søstre var taget hjem, udspillede en scene fra en gyserfilm sig i hjemmet.

Søn dræber og parterer forældre til Thanksgiving
28-årige Joel skulle efter sigende have været i økonomiske problemer. Noget han ville snakke med sine forældre om. Foto: Knox County Sheriff's Office

En 28-årig mand er blevet anholdt i staten Louisiana i USA for at have myrdet og parteret sine forældre i deres hjem i Tennessee. Det skriver det amerikanske medie Fox News.

Joel Michael Guy Jr. blev arresteret tirsdag for at have slået sine forældre, 61-årige Joel Michael Guy  og 55-årige Lisa Guy, ihjel. Bagefter skar han dem i stykker og lagde dele af ligene i syrebad for at fjerne beviserne.

Søstre tog uvidende hjem

Guys to søstre, der bor i Maryville og Kingsport i Tennessee, var med til Thanksgivingmiddagen. Politiet mener, at forældrene enten blev myrdet dagen efter om fredagen eller om lørdagen. Ingen af søstrene mistænkte noget og siger, at deres bror ikke viste tegn på, at noget var galt.

Sherifkontoret i Knox County, hvor forældrene boede, siger, at begge ofre blev stukket ned og parteret. Ligdelene blev fundet i flere forskellige rum i huset. Dele af ligene blev fundet i syreblandinger i et åbenlyst forsøg på at ødelægge beviser.

– Begge havde flere voldsomme knivsår og var blevet parteret, siger sheriffen Michael MacLean.

Han kaldte gerningsstedet “grusom”.

– Det vil blive beskrevet som rædselsvækkende – et meget grusomt gerningssted, fortæller MacLean.

Han tilføjer, at der ikke er en nogen åbenlys grund til, at ligene er blevet spredt.

Blev boende efter partering af forældre

Myndighederne siger, at den mistænkte – sønnen- besøgte sine forældre på grund af Thanksgiving. Forældrene blev sidst set fredag. Myndighederne oplyser, at de har fundet tegn på, at forældrene kæmpede for deres liv.. Myndighederne tror, at Guy boede i huset, efter ligene var blevet parteret.

Efterforskere brugte meget af mandagen på at gennemgå parrets hjem, efter de fik at vide, at moren ikke kom på arbejde.

MacLean siger, at myndighederne sammen med FBI, lokalpolitiet ved forældrenes hjem samt politiet ved sønnens hjemsted, havde sat Guy under overvågning de sidste dage. De pågreb ham i hans lejlighed i Baton Rouge, Louisiana tirsdag, da han prøvede at komme ind i sin bil.

Guy har nægtet at tale med myndighederne. Online fængselsoptegnelser viser, han ikke har fået en advokat endnu.

MacLean siger, at Guy efter sigende havde økonomiske problemer og mødtes med sine forældre for at diskutere dem.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu