Søster får trist besked: Efterlyste Cim er fundet død

12. oktober 2017 19:44 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Det er liget af den 48-årige efterlyste Cim, som mandag morgen blev fundet død ved en strand i Nordsjælland.

En 48-årig mand ved navn Cim har i ni dage været efterlyst i offentligheden af Nordsjællands Politi. Han har været savnet af sin familie i over to uger, men nu har familien fået vished for hans skæbne.

Det lig, som mandag morgen blev fundet i vandet ved Udsholt Strand i Nordsjælland er nemlig blevet identificeret som den efterlyste 48-årige mand. Det oplyser Nordsjællands Politi torsdag aften i en pressemeddelelse.

Newsbreak.dk talte tidligere på dagen med Cims søster, Kira de Richelieu. Her var den døde mand endnu ikke blevet identificeret, men Kira de Richelieu havde allerede indstillet sig på at få nyheden om sin brors dødsfald bekræftet.

– Mon ikke det er ham, sagde hun.

Hun oplyste, at familien ikke har foretaget ligsyn, da han havde ligget i vandet længe.

– Vi er selvfølgelig triste, og nu må vi videre i processen. Og tage os af dem, der er i live, sagde Kira de Richelieu.

Stor hjælp i eftersøgning

Midt i tragedien er Kira de Richelieu taknemmelig for den store hjælp familien har fået.

– Jeg vil gerne sige tak for den store indsats fra Missing People og andre frivillige, der har hjulpet med at lede efter Cim.

Nordsjællands Politi sender i sin pressemeddelelse ligeledes en tak til de mange borgere, som hjalp til i eftersøgningen.

Politiet meldte umiddelbart efter fundet af den døde mand ud, at der intet mistænkeligt var ved dødsfaldet, men det har altså taget en del tid at få fastlået identiteten.

Cim forsvandt fra et sommerhus i Rågeleje, hvor han pludselig løb over et hegn og væk – blandt andet igennem en å – under et familiebesøg. Familien fandt hans ene sko lidt nede af åen, men derudover var han sporløst forsvundet, ind til han i mandags blev fundet død på stranden meget kort derfra.

 

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu