ANNONCE

Sofie er rasende

14. oktober 2020 11:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Politisk leder for R Sofie Carsten Nielsen er "rasende" over et Facebook-opslag fra Ida Auken, hvori hun anklager Sofie Carsten Nielsen for at dække over Morten Østergaards krænkende adfærd.

Sofie er rasende
-At Ida vælger at slynge falske påstande om mig og vores landsformand ud på nuværende tidspunkt, kan jeg ikke se som andet end et forsøg på at destabilisere partiet, siger Sofie Carsten Nielsen. Arkivfoto: Scanpix.

Krisen i De Radikale eskalerer onsdag.

Den nye leder for De Radikale, Sofie Carsten Nielsen, afviser beskyldninger fra folketingsmedlem Ida Auken om, at Nielsen skulle have kendt til krænkelser.

Auken beskylder Nielsen for at dække over tidligere leder Morten Østergaards krænkelser. Men det er falske påstande, mener den nye leder. Det skriver hun på Facebook.

Artiklen fortsætter under videoen

Jeg er rasende over de påstande Ida Auken i dag har rejst på sin Facebook. Jeg afviste det pure i lørdags, da Ida sendte beskyldningerne mod mig og vores landsformand i en mail til Folketingsgruppen. Og jeg afviser det igen nu“, skriver hun og fortsætter:

Jeg har ikke kendt til den sag, Ida påstår, at jeg skulle have kendt. At Ida vælger at slynge falske påstande om mig og vores landsformand ud på nuværende tidspunkt, kan jeg ikke se som andet end et forsøg på at destabilisere partiet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu