ANNONCE

Sofie er væk: Stor eftersøgning indstillet

4. september 2020 21:02 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

21-årige Sofie er ikke blevet fundet fredag, oplyser Østjyllands Politi.

Sofie er væk: Stor eftersøgning indstillet
Sofie er fundet igen. Foto af hende er fjernet. Genrefoto.

Opdatering:

Sofie er fundet igen i god behold.

Original artikel:

Trods en enorm eftersøgning, der strakte sig fra Tangkrogen og Marselisborg Lystbådehavn til Viby og Fredensvangs villakvarterer er det fredag ikke lykkedes at finde 21-årige Sofie, der blev meldt savnet onsdag.

Kort før klokken 21 er dagens eftersøgning indstillet, oplyser Østjyllands Poltii på Twitter.

Fredag har hjemmeværnet blandt andet gået fra dør til dør i Viby-området for at spørge, om folk har set den forsvundne kvinde.

Samtidig er haver og grønne områder gennemgået, og politiet opfordrer derudover borgere i Kongsvang og Marselisborgkvarteret om, at de tjekker deres videoovervågning igennem.

”Hvis du har videoovervågning og bor omkring Kongsvang eller Marselisborgkvarteret, så kig videoen igennem for de sidste to dage. Det kan være, at Sofie er gået forbi din villa, eller har været inde i din have, ” siger politikommissær Allan Nielsen i en pressemeddelelse.

Hjælpeorganisationen Missing Peoples indsats har været koncentreret i området omkring Tangkrogen. Her deltog omkring 150 frivillige.

Ingen spor

Politiet har indtil videre ledt til lands, til vands og i luften, men man er udfordret af omstændighederne, Sofie er forsvundet under.

”Sofie har p.t. ikke efterladt sig nogle elektroniske spor, så vi har ikke kunnet spore hende den vej igennem. Vi har fået rigtig mange tip fra borgerne, men indtil videre har vi ikke fået nogle oplysninger, der kan give os en nærmere pejling på, hvor vi skal lede. Så vi søger bredt og bruger alle de muligheder vi har. Vi gør alt, hvad vi kan for at finde Sofie, ” siger politikommissær Allan Nielsen i pressemeddelelsen.

Den unge kvinde forsvandt fra sit hjem i Kongsvang onsdag klokken 10.30. Hun skulle være mødt på arbejde klokken 11.00, men mødte aldrig op.

Politiet oplyser, at Sofie kan være nedtrykt. Hendes familie er meget bekymrede for hende.

Der er intet, der tyder på, at Sofie er blevet udsat for en forbrydelse.

Sofie har følgende signalement: 

177 centimer høj
Slank
Halvlangt, lyst hår
Er iført bordeaux træningsbukser, lyserød eller hvid T-shirt, lysebrun fløjlsjakke og hvide Adidas-tennissko

Hvis man kan hjælpe politiet, med videoovervågning eller lignende, bedes du kontakte Østjyllands Politi på 1-1-4.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu