ANNONCE

Sognepræst: -Jeg stod alene med de bimlende klokker

8. april 2021 10:43 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Det var en tilfældig mand på gaden, der måtte hjælpe sognepræsten med at slukke for klokkerne

Der var umiddelbart ingen hjælp at hente, da sognepræst Kirsten Vinter natten til torsdag stod alene med klokkerne på Sct. Olai kirke, der ikke ville stoppe med at ringe. I knap en time stod det på, og trods flere forsøg, tog ingen telefonen klokken ét om natten. Så sognepræsten stod fortvivlet på gaden.

– Der var ingen der tog telefonen, så jeg måtte klare det selv. Vi kan jo ikke byde folk, at vi ringer på den måde. Jeg gik selv derover, og mødte så en mand med teknisk forstand. Der var bare ikke nogen andre. Jeg havde ringet til politiet, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Man må gøre, hvad man kan finde på, fortæller sognepræsten til Newsbreak.dk.

Og det lykkedes da også for Kirsten Vinter og den teknisk-kvikke mand at få stoppet bimleriet. De trak simpelthen stikket til hovedafbryderen.

Ikke første gang

Påskedag var der også problemer med klokkeværket. Her var det i forbindelse med en gudstjeneste, at klokkerne fortsatte deres ringen. Og netop derfor, havde kirken også tilkaldt assistance. Men det hjalp bare ikke.

– Dem, der reparerer vores klokker, var der i går for at få det fikset. Jeg ved ikke, hvad vi gør nu, men vi får adviseret dem, der står for det, fortæller sognepræsten til Newsbreak.dk.

Det er dog ellers ikke noget, de har været ude for, siger hun. Og hun håber, at det derfor stopper nu.

– Det kan man ikke tillade sig overfor naboen. Så vi håber ikke, det sker igen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu