Solbakken slår tilbage mod eks-anfører

14. februar 2013 12:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Solbakken slår tilbage mod eks-anfører
Billede mangler

Tidligere på ugen var Wolverhamptons anfører Karl Henry ude og revse sin tidligere træner Ståle Solbakken til fordel for klubbens nye træner Dean Saunders, som han gerne havde set i front for klubben allerede fra sæsonstart.

– Vi er nødt til at begynde at vinde kampe. Vi må smøge ærmerne op og komme ud af det her. Vi har ikke råd til at rykke ned. Men drengene kan godt lide den nye manager. Han er en god manager, og havde vi haft ham fra starten af sæsonen, så havde vi ligget i den anden ende af tabellen, lød nedsablingen af Ståle Solbakkens kvaliteter sammenlignet med Saunders på Wolverhamptons hjemmeside.

Men den karakteristik har Ståle Solbakken ikke meget til overs for, og betegner det overfor VG.no som et spil for galleriet:

– Hvis du går tilbage og ser, hvad Karl Henry sagde, da jeg var træner, så var jeg den bedste træner. Og sådan fortsætter det tilbage. Det er lyden af en anfører der gerne vil beholde sit anførebind lidt endnu, siger Solbakken.

Men det er nu ikke fordi at Wolverhampton har klaret sig bedre siden Saunders tog over, klubben er faktisk dumpet tre pladser ned i tabellen og ligger nu på en 21.-plads.

– Det er ikke for at sige noget ondt om Henry, han er en spiller, der altid giver sig 100 procent, men han er, for at sige det pænt, en spiller,der ikke ligefrem står for en moderne form for fodbold, slutter Solbakken, der stadig ikke har gjort op med sig selv, hvad fremtiden bringer, men et trænerjob i Norge virker umiddelbart som det mest sandsynlige for den tidligere så succesfulde FC København-træner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu