Solbakken: Står i lort til halsen

2. januar 2013 06:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Solbakken: Står i lort til halsen
Billede mangler

Wolverhampton er langt fra oprykningspladserne efter tredje nederlag på stribe
 BNB, Af: FARZAM ABOLHOSSEINI, faab@sporten.dk
 
Endnu en storm har ramt Ståle Solbakken i The Championship.
 
Klubben tabte nytårsdag 1-3 ude mod Crystal Palace og har nu noteret sig for tre nederlag i træk, og med i alt 13 af slagsen i 26 kampe placerer det Wolverhampton på en 18 plads – kun seks point fra en nedrykningsplads og langt fra målsætningen om en hurtig Premier League-retur. 
 
– Vi er i en krise. Vi står i lort til halsen, indrømmer Ståle Solbakken over for de engelske medier, deriblandt Bermingham Mail.
 
Nordmanden er dog klar til at tage arbejdshandskerne på, og han tror på, at skuden kan vendes med ham ved roret.
 
– Der er flere grunde til, at tingene ikke fungerer. I øjeblikket tror jeg, at vi mangler selvtillid, og vores bedste og mest erfarne spillere er ikke på topniveau. Men vi kan ikke komme med undskyldninger. Vi må tage os sammen, og det gælder selvfølgelig også for mig, forklarer Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.
 
I november kostede de dårlige resultater en overmalet bil for Wolves-manageren, da fans lavede hærværk mod nordmandens køretøj.
 
Men indtil videre ser det ud til, at krisen ikke bliver skiftet ud med en fyreseddel.
 
– Jeg har ikke fået nogen signaler fra Steve Morgan (klubejer, red.) eller Jez Moxey (klub-direktør, red.), men du kan aldrig vide i fodbold. Sådan er mekanismene. Vi har tabt tre kampe på stribe og været elendige i over to og en halv af dem, og det er mit ansvar. Det er blodig alvor, erkender Ståle Solbakken.
 
Tilbage i april fyrede FC Køln Ståle Solbakken, men alligevel slog Wolves til og hyrede ham til at styre klubben mod en oprykning til Premier League.  

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu