Sommer er lig med sport

12. juli 2018 09:58 | Af: Sponsoreret Artikel

For mange handler sommeren om at komme ud på stranden og få en flot farve på kroppen. Men for mange danskere er sommeren den bedste tid på året, da den er proppet med sportsarrangementer.

Sommer er lig med sport
Foto: Heymate.

Hvert år kan du se Tour de France, som holder mange mænd inden for, selvom vejret er skønt udenfor. I år er der også VM i fodbold, som bliver afholdt i Rusland. Det gør især i år til en spændende tid for alle sportsfan.

Det betyder også, at der er masser at oddse på hele sommeren, og det er noget, som de kan mærke hos bookmakere.

Det kommer nok især til at være VM i fodbold, som kommer til at fylde meget for alle dem, som elsker at oddse. Der vil være masser af muligheder for at oddse på VM i fodbold.

En historisk slutrunde

Det er blevet kritiseret meget, at det er Rusland, der afholder VM, da de har en række problemer med menneskerettigheder. Flere har meldt, at det har været svært at komme ind i landet, og mange mener, at det decideret har holdt mange sportsfan væk fra arrangementet.

Men samtidig er det en historisk slutrunde, da det er den første, som gør massiv brug af teknologi. Tidligere har der været eksperimentet med målkamera, som kan fortælle, når bolden er i mål eller ej.

Det er blevet udvidet, så man nu har dommere, der sidder i et andet rum og kigger på en computer. Det gør det lettere for dommeren at træffe de rigtige beslutninger.

Det fungerer på den måde, at hvis der kommer en vigtig situation for kampen, som primært er straffespark, så kan dommeren gense det på en skærm. Men for at han gør det, siger de i computerrummet, at han skal kigge på situationen igen.

Det er stadigvæk dommeren, som afgør, om der skal være straffe eller ej, så det har ikke ændret sig. Det har kun ændret sig, at dommeren har bedre muligheder for at finde ud af, om der er straffe eller ej.

På samme måde kan dommerne ved computere også hjælpe ved andre vigtige situationer, og for første gang får vi et VM, hvor vi mindsker dommerfejls betydning for slutrunden.

Produceret af Heymate

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu