Sommerens store dille: Spil rigtig fodbold med din smartphone

26. juli 2012 10:42 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sommerens store dille: Spil rigtig fodbold med din smartphone
Billede mangler

En ny Spark Bold-app fra Faxe Kondi er på rekordtid blevet utrolig populær – 175.000 har allerede downloadet spillet og 800.000 bolde er sparket.
 
Ser du nogen, der går og sparker i luften mens de holder deres smartphone i hånden, så er de blot i gang med den nyeste dille i Danmark: Spark Bold-app’en har indtaget de fodboldgale.
 
Spillet fra Faxe Kondi, der kombinerer det virtuelle med virkeligheden, er en gratis app, kan hentes på itunes og Google Play. Det har ligget nummer ét blandt de mest downloadede gratis app’s.
 
Alene de seneste par uger har næsten 80.000 danskere sparket huller i luften mens de spillede spillet med venner og kammerater.
 
Spillet hører under ”Augumented reallity” – en slags virtuel gengivelse af virkeligheden. Når man opretter en profil, kan man pludselig se alle de tre millioner fodbolde, Faxe Kondi har spredt over hele Danmark.   
 
Ved at spotte boldene og sparke dem videre, optjener man desuden points og kan dyste mod sine venner og vinde præmier. Hovedpræmien er en fodboldrejse til en værdi af 10.000 kr., og nogle af boldene indeholder vouchers, der kan indløses til præmier med det samme.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu