ANNONCE

Sommerhuse: Næsten alt er udlejet

24. marts 2021 17:35 | Af: Massimo Grillo, ms@newsbreak.dk

Der bliver fuldt hus i sommerhusområderne i påskeferien

Sommerhuse: Næsten alt er udlejet
Du skal være mere end heldig for at finde et ledigt sommerhus i påskeferien. Foto: Scanpix, Grafik: Massimo Grillo

Stort set alle sommerhuse er udlejet i påskeferien. Sådan lyder meldingen fra tre af de store udlejningsbureauer, Newsbreak.dk har været i kontakt med.

Sol og Strand Feriehusudlejning er tæt på at melde udsolgt i den kommende påske. Virksomheden står for udlejning af 6500 privatejede sommerhuse og har på landsplan lige nu blot 377 ledige sommerhuse i påsken.

-Det er virkelig dejligt, at mange danskere vil holde ferie i Danmark, og vi glæder os til at byde dem velkommen og give dem en god oplevelse. Vi oplever, at danskerne i stor stil har taget Danmark som feriedestination til sig, siger administrerende direktør, Per Dam.

Mulighed hvis ejeren bliver hjemme

Hos et af de andre store udlejningsbureauer Feriepartner er meldingen stort set den samme. I en af landets mest populære feriedestinationer, Nordjylland og Thy, er der kun en lille håndfuld huse tilbage.

– De få, der er ledige, er typisk fordi, ejeren lige har meddelt os, at de ikke skal bruge det alligevel, og vi godt kan leje det ud, forklarer direktør for Feriepartner Nordjylland Jan Brusgaard.

Spinkel chance

DanCenter melder tre dage før påskeferien om en belægningsprocent på 89 i påskeugen. En fremgang på syv procentpoint i forhold til sidste års i forvejen veludlejede påskeferie.

Der er en spinkel chance for at finde ledige huse i Jylland, men så er det med at få flyttet fingeren hen på bookingknappen:

– Vi ser i øjeblikket frem mod en udsolgt påskeferie. Det er særligt de sjællandske sommerhuse, som er eftertragtede, men generelt er der udsigter til fulde huse i hele landet. Kun i Jylland har vi enkelte huse ledige i påsken, så man skal ikke vente for længe med at booke, hvis man gerne vil sikre sig et sommerhus i påsken, siger administrerende direktør Kim Holmsted.

– Alternativt kan man med fordel vende blikket mod vores feriecentre, hvor det fortsat er muligt at booke et påskeophold i en feriebolig, der har mange kvaliteter til fælles med de eftertragtede sommerhuse, tilføjer Kim Holmsted.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu