ANNONCE

Sommerland Syd på vej mod konkurs

29. august 2012 06:50 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sommerland Syd på vej mod konkurs
Billede mangler

Sommerland Syd i Tinglev er efter en våd sommer på vej mod konkurs – ejeren Søren Rask Larsen har forberedt pressemeddelelse.
 
Efter tre år som ejer af Sommerland Syd i Tinglev må Søren Rask Larsen erkende, at det nok er slut. Der er ikke penge til at udbetale løn til medarbejderne i september.
 
Det fremgår af en pressemeddelelse, som Sommerland Syd dog endnu ikke har offentliggjort, men som eb.dk er i besiddelse af.
 
– Situationen er nu den, at vi ikke kan betale vores medarbejdere løn til den første september, og det er ikke mindst på den baggrund, at jeg i dag har truffet beslutningen om at indgive konkursbegæring. Jeg beklager dybt overfor vores medarbejdere, og vi er utroligt kede af, at vores gæster nu går glip af de sidste to åbningsweekender i sæsonen, siger Søren Rask Larsen i pressemeddelelsen.
 
De største kunder er i en meddelelse blevet informeret om den forestående konkurs. Samtidig aflyses de arrangementer, der har været planlagt de kommende to weekender, hvor sommerlandet ifølge planen skulle have haft åbent.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu