Sønderjyske-profil færdig resten af sæsonen

23. marts 2013 18:19 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sønderjyske-profil færdig resten af sæsonen
Billede mangler

En af Superliga-klubben Sønderjyskes defensive kræfter er sandsynligvis ude for resten af sæsonen, efter han har fået revet et ledbånd delvist over. Det skriver bold.dk.

 

Det var under en træning tidligere på ugen, at uheldet indtraf, og det ærgrer selvsagt sportschefen i Haderslev-klubben, at de nu må undvære Hansen.

– Det er ærgerligt, for Thomas dækker flere pladser for os, vi har både brugt ham i det centrale forsvar og på den defensive midtbane, siger sportschef Ole Nielsen til bold.dk.

Til gengæld trøster sportschefen sig med, at klubbens nyeste spiller, Rabiu Afolabi, blev hentet til Haderslev netop for at kunne agere forstærkning, hvis truppen skulle rende ind i skader. Men derfor er det at skulle undvære Thomas Hansen stadig et tab for mandskabet.

– Vi har godt nok ikke været heldige med skader i denne sæson. Det var lige begyndt at lysne lidt, men så kom den her lige. Jeg kan ikke huske at have været ude for noget lignende, siger sportschefen.

Sønderjyske ligger i øjeblikket under nedrykningsstregen, dog en kamp i underskud, fordi en mindre snestorm over Haderslev gjorde, at kampen mellem Sønderjyske og Esbjerg fB blev aflyst i seneste spillerunde.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu