Sønderjyske: Vi spillede fantastisk fodbold

2. marts 2013 19:27 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Sønderjyske: Vi spillede fantastisk fodbold
Billede mangler

FC Midtjylland fik med lodder og trisser hevet en 1-0 sejr hjem på MCH Arena. Det skete i høj grad takket være held og en dygtig keeper i form af Jonas Lössl.

 

Gæsternes profil Eyjolfur Hedinsson, der skifter til FC Midtjylland til sommer, var meget skuffet over, at det ikke lykkedes ham og holdkammeraterne at passere Lössl i FCM-buret.

– Det var meget uheldigt, at vi tabte den kamp. Vi spillede fantastisk fodbold særligt i første halvleg. Vi havde mange chancer og brændte desværre et straffespark, sagde Hedinsson til TV3 Sport1.

Takket være et første halvlegs-mål af Petter Andersson skaffede FCM sig en tiltrængt sejr i bundstriden, hvor Sønderjyske har to point ned til den forkerte side af nedrykningsstregen.

Sønderjyske-træner Lars Søndergaard er derfor ærgerlig over, at gæsterne ikke kunne lægge afstand til bundstriden efter en flot indsats, hvor Rasmus Hansen brændte et straffespark, og Tommy Bechmann burde havde scoret i slutfasen.

– Det er svært at glæde dem (spillerne, red.). Det er selvfølgelig utroligt skuffende. Jeg føler, at vi på alle parametre undtagen at score mål er bedre end FCM. Vi har massevis af store chancer, men vi får ikke scoret. Jeg synes, vi havde de chancer, der skal til, for mindst at få uafgjort, sagde Lars Søndergaard.

På fredag tager Sønderjyske imod Randers hjemme i Haderslev. Det opgør ser træneren frem til.

– Vi gør det ganske udmærket og spiller en fornuftig kamp offensivt og defensivt. Nu er vi klar mod Randers med samme gejst og indstilling, sagde Lars Søndergaard til TV3 Sport1.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu