ANNONCE

Sonja fra Saxogade er død

13. september 2020 11:53 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk og Ritzau Info

Hun døde 6. september.

Sonja fra Saxogade er død
Skuespiller Sonja Sander Jacobsen, som spillede med i TVserien Sonja fra Saxogade, er død. 61 år gammel. Foto: Mini Wolf/Ritzau Scanpix.

Hun hed Sonia – med i – i virkeligheden.

I hele Danmarks befolkning blev hun kendt som ‘Sonja fra Saxogade’.

Nu er skuespilleren Sonia Sander død af et slagtilfælde – 61 år gammel.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge datteren Sara Sander Paddison døde hun 6. september.

– Jeg er jo min mors eneste barn, og har selv tre børn, 14-årige Elliot, 11-årige Nora og min efternøler Molly. Vi er alle i sorg. Min mor var en fantastisk mormor, og vi savner hende allerede rigtig meget, siger Sara Sander Paddison til Ekstra Bladet.

Tv-serien blev skrevet og instrueret af Jytte Hauch-Fausbøll.

Sonia Maria Sander har tidligere sagt til Ekstra Bladet, at “Sonja fra Saxogade” mere eller mindre er skrevet over hendes barndomsliv. Hun var veninder med Jytte Hauch-Fausbølls datter.

Serien og Sonia Maria Sander blev meget populære, men det voksne liv var ikke altid nemt for hende, fortalte hun i 2017 til Ude og Hjemme.

– Mit liv har været, som det nu har været. Men jeg vil da sige, at der er to år, jeg godt kunne have undværet, sagde Sonia Maria Sander til Ude og Hjemme for tre år siden.

Hun er blevet skilt tre gange, har mistet en lillesøster og havde på et tidspunkt en depression, der blev så alvorlig, at hun skulle indlægges.

“Sonja fra Saxogade” er optaget på Vesterbro i København. I serien bor Sonja med sin distræte mor Norma, spillet af Jytte Abildstrøm, og sine to søskende, Bjarne og Heidi, i en lille toværelses lejlighed på Vesterbro.

Karakteren Sonja har efterfølgende lagt navn til en café på Saxogade på Vesterbro.

Ifølge Ekstra Bladet forfulgte hun aldrig siden skuespillet. Hun har arbejdet som sygehjælper og socialrådgiver.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu