Sovende Joachim B. Olsen siger “Luk røven” på facebook

19. december 2011 11:40 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sovende Joachim B. Olsen siger
Billede mangler

Liberal Alliances Joachim B. Olsen er sur. Så sur, at han nu på facebook er kommet med denne udtalelse: “Luk røven!”.

Udtalelsen er faldet efter at klippet med en sovende Joachim B. Olsen under et samråd har floreret på rigtig mange nyhedssider – også her på newsbreak.dk.
Gense klippet med den sovende Joachim B. Olens her

Men den liberale eks-kuglestøder synes ikke, at det er specielt morsomt. Faktisk er han blevet så fornærmet, at han nu har slået i det virtuelle bord på sin Facebook-side, hvor videoen blev lagt op af en bruger. Det skriver Ekstra Bladet.

“Jeg synes, I er total latterlige. Jeg blunder i 5 minutter på et samråd efter en lang dag og en hård uge. Slap dog af! Det rager sådan set ikke jer. Det er en sag mellem mig og mine vælgere, og da I ikke er blandt dem så luk røven,” skriver en ophidset Joachim B. Olsen ifølge Ekstra Bladet.

Efterfølgende er videoen og alle beskederne blevet slettet, og politikeren har nu selv lagt videoen ud igen.
“Hvis nogen går over stregen, så får de det at vide – selv om det nogle gange kommer i konflikt med det at være politiker. Sådan er jeg nu engang opdraget,” siger Joachim B. Olsen til ekstrabladet.dk om miseren.

“Jeg har slettet debatten, fordi det simpelthen var så absurd, hvad der blev skrevet derinde. Det var lige fra den måde, jeg går klædt på, til hvordan mit hår er,” siger han til Ekstra Bladet.

Han beklager sit ordvalg, men forklarer, at han blev vred over, at det hele handlede om personen Joachim B. Olsen og ikke politikeren.

“Vi skal være hårdt forfulgt. Det er helt fint, men kør på min politik,” siger Joachim B. Olsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu