Sovende mand ramt af bil: Fløj flere meter

6. marts 2019 09:54 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Manden blev fløjet fra ulykkesstedet i helikopter.

Ulykken skete ved Smedekroen i Høng. Video: Local Eyes.

En 58-årig mand var tirsdag aften offer for en voldsom trafikulykke, da han blev påkørt af en bil på Hovedgaden i Høng. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Newsbreak.dk.

Se mere video hos Local Eyes.

Politiet oplyser, at manden blev påkørt af en 74-årig mand til trods for, at en hjælpsom bilist forsøgte at hjælpe manden væk fra vejen.

– Der er tale om en mand, der har været en tur på værtshuset Smedekroen, og kort efter han forlader stedet lægger han sig, af endnu ukendt årsdag, midt på kørebanen og falder i søvn, siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Henrik Jørgensen til Sn.dk.

Kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Maria Sander Hansen, fortæller til Newsbreak.dk, at der var dårlig sigtbarhed, og at den 58-årige var iført mørkt tøj, da ulykken skete. Den 74-årige bilist kørte med lav hastighed før påkørslen, og han var ikke påvirket af alkohol, ifølge politiet.

Fløjet væk med helikopter

Den 58-årige mand blev fløjet til Odense Universitetshospital med helikopter. Han fik flere skader i forbindelse med ulykken, men han skulle være uden for livsfare.

Politiet efterforsker nu sagen for at finde ud af, hvad der præcist er sket, før manden blev ramt af bilen.

– Vi har selvfølgelig tilkaldt en bilinspektør, og de efterforsker sagen, siger Maria Sander Hansen til Newsbreak.dk.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu