ANNONCE

Søvndal tier om Jelved-tæsk

12. december 2011 17:19 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Søvndal tier om Jelved-tæsk
Billede mangler

“Det har jeg ingen kommentar til.” Sådan reagerede udenrigsminister og SF-formand Villy Søvndal, da han skulle forholde sig til den svada, Marianne Jelved (R) netop har afleveret til ham.
Den tidligere radikale leder revser Søvndal for at skade Danmark med sine kritiske udtalelser om den nye finanspolitiske aftale i EU.
“Jeg er optaget af det saglige i det her. Vi skal huske alle sammen, at vi står i en situation, der er alvorlig for Europa,” forsvarede Villy Søvndal sig, da han hastede til gruppemøde sidst på eftermiddagen mandag.
Her skal der blandt andet diskuteres, hvorledes partiet stiller sig til i spørgsmålet om den nye finanspolitiske pagt, der er på vej EU-landene imellem.
“Det er ikke så svært for SF at blive enige om det her. Men det vil vise sig, når vi har haft det her møde,” siger Villy Søvndal.
Han slår samtidig fast, at han fortsat mener, det handler om at fastholde et værn om det danske euroforhold. Det skal ikke være til debat.
Den velestimerede britiske avis Financial Times har på lederplads kritiseret Villy Søvndals udtalelser, men SF-formanden mener ikke, at han har gjort i nælderne med sine ord.
“Jeg har ikke været med til at skabe forvirring, og hvis jeg har det, så håber jeg kunne sikre klarhed nu,” slår han fast.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu