Spaniere opgiver at finde dansk mand

12. maj 2012 16:15 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Spaniere opgiver at finde dansk mand
Billede mangler

Myndighederne på den spanske ferieø Gran Canaria har besluttet at stoppe eftersøgningen af en 51-årig dansk turist, der forsvandt onsdag.
– Redningsoperationen er stoppet. Redningsfolkene har gjort det bedste, de kunne, og alt i området er undersøgt. Men det spanske politi – El Policía Nacional – efterforsker stadig sagen, siger de lokale myndigheders talskvinde, Ana Vidal til Ritzau.
Hun fortæller, at der stadig arbejdes på sagen, men at der ikke er mere at gøre i det område, hvor eftersøgningen ind til nu har fundet sted.
Fredag eftermiddag fortalte Vidal til Ritzau, at der var omkring 25 folk, der ledte efter den danske mand – både på jorden, i vandet og i helikopter.
Blandt de folk, der har været involveret i eftersøgningen er både soldater, frivillige fra Røde Kors, redningshunde og dykkere fra civilforsvaret på øen. Sammen har de søgt efter manden, siden han forsvandt.
Danskeren forsvandt i et bjergrigt område ved Soria-dæmningen, hvor hans cykel blev fundet sammen med en rygsæk med dokumenter, der viste, at tingene tilhørte den 51-årige dansker.
Ifølge netavisen Canarias7 meldte mandens kone ham savnet onsdag, hvorefter eftersøgningen blev sat i gang.
Tingene blev fundet i en kløft i et vanskeligt tilgængeligt terræn nær Soria-dæmningen på den sydlige del af øen.
En død mandlig turist blev tidligere lørdag fundet på ferieøen, men Vidal oplyser, at det ikke er den eftersøgte dansker.
– Han har intet at gøre med den danske mand, der er efterlyst. Jeg er sikker. Den mand, vi har fundet, er ikke samme alder som den danske mand, og han er fundet i et helt andet område, siger hun til Ritzau.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu