Valencia blæser til angreb

5. marts 2013 18:35 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Valencia blæser til angreb
Billede mangler

Valencia skal score i aftenens kamp mod Paris Saint-Germain, hvis de skal nå kvartfinalen. Så det bliver et hold, der kommer frem af banen.

 

Valencia skal forsøge at vende et 1-2 nederlag fra den første kamp på hjemmebane for tre uger siden, og holdets franske forsvarsspiller Aly Cissokho forventer derfor også, at hans hold vil angribe fra start.

– Vi tabte hjemme, men på trods af det har vi stadig en chance for at vinde i Paris. Vi er nødt til at score og kan ikke stå tilbage på banen og vente på dem. Vi skal spille vores eget spil. Intet er umuligt i fodbold, siger han til klubbens hjemmeside.

Tilbage blandt de største

Valencia er tilbage på det stadion, hvor de i 2000 for første gang stod i en Champions League-finale, som de dog tabte med 3-0 til Real Madrid, og Valencias angriber Nelson Valdez vil gøre alt for at Valencia igen blander sig med de største i Europa.

– Vi ved, hvor vigtigt det er for klubben at komme videre i de europæiske turneringer. Kampen mod PSG vil vise, hvor vores niveau ligger. Der er kun gode hold tilbage i turneringen, så vi skal bevise, at vi hører til her. Det bliver en god kamp, og forhåbentlig kan vi få et resultat, siger han til UEFA’s hjemmeside.

Det er dog en svær opgave, der venter Valencia på Parc de Prince, der er blevet et europæsik fort for PSG. Pariserne har vundet de sidste syv europæiske kampe på hjemmebanen og er ubesejret i de sidste 22 kampe i Europa.

CL-comeback til Beckham

PSG er uden Zlatan Ibrahimovich, der har karantæne efter han modtog et rødt kort i overtiden i den første kamp, og holdet må ligeledes undvære den teknisk stærke midtbanespiller Verratti, der også sidder ude med karantæne.

Det kan til gengæld åbne op for et comeback i Champions League til David Beckham, der er med i træner Ancelottis trup. Sidste gang, englænderen var med i turneringen, var i 2010. hvor han med AC Milan tabte med 4-0 til Manchester United. Den nu 37-årige David Beckham mener stadig, ham kan være med på øverste niveau og er klar til at indtage en position på højrekanten.

– Jeg mener stadig, jeg kan spille på kanten. Jeg har spillet den position i mange år. Mine styrker har altid været mine afleveringer og indlæg, siger David Beckham.

Celtic på umulig opgave

I Torino har Juventus mere end et ben i kvartfinalen, efter de i det første opgør mod Celtic i Skotland viste uhyggelig effektivitet foran målet og vandt med 3-0. Juventus træner Antonio Conte advarer dog sit hold mod at tage let på opgaven i aften. Celtic dominerede store dele af det første opgør, og Conte forventer en hård returkamp.

– Selvfølgelig har resultatet i det første opgør givet os en god chance for at gå videre, men i fodbold kan der altid opstå overraskelser, hvis du ikke spiller beslutsomt og fokuseret. Celtic er et fysisk stærkt hold og kan skabe masser af problemer på dødbolde, siger han til UEFAs hjemmeside og minder om, at Juventus kun er halvvejs i mål.

– Ingen undervurderer betydningen af denne kamp. Et hold kvalificerer sig over 180 minutter, og vi har kun spillet 90. Så vi har 90 igen plus måske ekstra spilletid og straffespark mod et stærkt og stolt hold, der vil gøre det godt igen fra det første opgør, siger han.

I Celtic-lejren har man indset, at det bliver en stort set umulig opgave at gå videre, men manager Neil Lennon håber, at man kan genvinde lidt respekt og måske endda tage en sejr med hjem.

– Man kan ikke komme til Torino og regne med at vinde 4-1 eller 4-0, men vi er i stand til at vinde kampen, og det er det, vi er kommet for. Hvis vi kan skabe lige så mange chancer som på Celtic Park, kan det blive en god aften, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu