Spanske medier hylder Swansea og Laudrup

25. februar 2013 14:17 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Spanske medier hylder Swansea og Laudrup
Billede mangler

Midt i alle rygterne om Michael Laudrup til Real Madrid går danskeren pludselig hen og fører Swansea til sit første store trofæ i klubbens historie. Og så er der forsidemateriale i det fodboldgale land.

 

Marca har på forsiden kvitteret med overskriften ‘The Michael Laudrup One’, der er flankeret af et billede af Laudrup, der holder pokalen i strakt arm, og ordene:

– Laudrup vinder med sit ‘Spanske Swansea’ klubbens første titel i England og viser sine kompetencer til at overtage for Mou (Mourinho, red.).

Også den catalanske avis AS har gjort brug af udtrykket ‘Spanish Swansea’ om Laudrups succesmandskab, med henblik på finalens ikke ubetydelige spanske islæt – en tidligere La Liga-stjerne som træner og med tre spanske profiler, Michu, Pablo og Ángel Rangel, i aktion.

El Mundo Deportivo, den tredje store spanske avis, har fundet på deres eget navn til det walisiske hold. Men det er mindst ligeså flatterende:

– Den store dag for ‘Swanselona’, lyder overskiften, mens der ligeledes står:

– Laudrup, mester (Champions League, red.) med Barcelona i 1992, vender tilbage til Wembley for at føre Swansea til deres første engelske titel.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu