ANNONCE

Spanske medier: Storklub er lun på Michael Laudrup

30. november 2015 09:54 | Af: Berlingske Nyhedsbureau

Spanske medier: Storklub er lun på Michael Laudrup

Spanske medier: Storklub er lun på Michael Laudrup
Valencia skulle angiveligt have indsnævret kandidatfeltet til to trænere - danske Michael Laudrup og den tidligere Barcelona-træner Frank Rijkaard. Arkivfoto: Scanpix.

Nuno Santo er nu forhenværende cheftræner for Valencia.  Og det kan måske bane vejen for et La Liga-comeback til Michael Laudrup.

Den hårdt pressede træner, der kom til klubben i sommeren 2014, valgte selv at sige sit job op efter søndagens hjemmenederlag på 0-1 til Sevilla. Han annoncerede sit farvel på det efterfølgende pressemøde.

»Det har været en ære at træne Valencia. Og nu er det vigtigt, at Valencias fans holder sammen,« sagde han blandt andet.

Valencia ligger blot på niendepladsen i La Liga, og samtidig er holdet i overhængende fare for at misse kvalifikationen fra Champions League-gruppespillet, hvor holdet inden sidste runde er på tredjepladsen.

Allerede minutter efter Santos meddelelse kunne de spanske sportsaviser Marca og Sport berette, at trænerjagten var gået ind.

Laudrup og Rijkaard

Og Valencia skulle angiveligt have indsnævret kandidatfeltet til to trænere – danske Michael Laudrup og den tidligere Barcelona-træner Frank Rijkaard.

Laudrup, der er et stort navn i Spanien efter sin tid som Barcelona- og Real Madrid-spiller, har tidligere trænet de spanske La Liga-klubber Getafe og Mallorca. Han har for nyligt takket nej til at efterfølge Morten Olsen som dansk landstæner.

I første omgang bliver Valencias assistenttræner, den tidligere United-forsvarer Phil Neville, Nuno Santos midlertidige afløser. Neville vandt i 1999 Champions League sammen med blandt andre danske Peter Schmeichel.

 

 

 

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu