Spillerforeningen: Brøndbys egen skyld

30. januar 2013 11:19 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Spillerforeningen: Brøndbys egen skyld
Billede mangler

Det preller fuldstændig af på Spillerforeningens direktør Mads Øland, når næstformand i Brøndby, Benny Winther, med hård retorik i onsdagens udgave af Jyllands-Posten siger, at Spillerforeningens krav er helt urimelige, og at det er vigtigt for ham at melde ud, at det er Spillerforeningens skyld, hvis det ender i en konkurs ude i fodboldklubben på den københavnske vestegn.

I en pressemeddelelse onsdag formiddag siger Mads Øland:

– Brøndbys nuværende alvorlige økonomiske situation er skabt af ledelsen. Spillerne eller Spillerforeningen kan ikke bebrejdes for resultaterne af de sidste mange års fejl på ledelsesgangen. Baggrunden for, at vores medlemmer har krav mod Brøndby, er, at de ikke har overholdt overenskomsten og skylder pension, løn og feriepenge, som selvklart skal efterbetales, siger Øland.

Brøndby er i disse dage stærkt udfordret af en truende konkurs på grund af manglende likviditet. Man har egentlig lavet en aftale med spillerne og det øvrige personale om en lønreduktion på 75 procent i januar for at få luft i økonomien, men den aftale er betinget af, at man også får lavet en aftale med Spillerforeningen i den såkaldte feriepengesag, der inklusive renter beløber sig til ca. 31 millioner kroner.- Vi forhandler dagligt med Brøndby og gør alt, hvad vi kan for at få et resultat. Kendelsen i Fodboldens Voldgiftsret skal følges, og forhandlingerne drejer sig om vilkårene for en afdragsordning. Det helt afgørende for os er, at der gives en sikkerhedsstillelse for spillernes privilegerede krav, siger Mads Øland.

Spillerforeningen har ikke yderligere kommentarer for nuværende.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu