Spillerne på skodtur hjem

29. januar 2013 16:46 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Spillerne på skodtur hjem
Billede mangler

Et surt opstød fra Niklas Landin på Twitter om pamperi i Dansk Håndbold Forbund er en misforståelse, generalsekretæren gerne vil være foruden.

 

Herrehåndboldlandsholdets hjemkomst fra VM i Spanien, hvor de i finalen led et svidende nederlag på 16 mål, har været omkranset af en hel del drama. Først var det det pinlige nederlag, så Mikkel Hansen, der ikke ville bære sin sølvmedalje, og landstræner Ulrik Wilbek, der ikke mødte op til pressemøde på grund af sygdom, hvilket blev kommunikeret noget sent ud.

Og kun et døgn efter de danske spillere havde sat fødderne på dansk jord igen, kom endnu en beskyldning, denne gang mod Dansk Håndbold Forbunds ledelse.

Fløj lavpris

Her skrev landsholdsmålmand Niklas Landin på det sociale netværk Twitter, at det var ’skod at flyve med mellemlanding, mens DHF fløj direkte på første klasse’.

Og rigtig nok fløj generalsekretær Morten Stig Christensen og formand Per Berthelsen direkte hjem til Danmark fra Barcelona, hvor finalen blev spillet søndag, for at være med til sølvfejringen i Københavns Lufthavn mandag eftermiddag. Men de fløj ikke på første klasse, afkræfter Morten Stig Christensen.

– Jeg kan klart afkræfte, at vi, formanden og undertegnede, er fløjet på første klasse. Vi ville helst være fløjet med spillerne hjem, men vi kunne ikke få plads på deres fly og flyver i stedet med et spansk lavprisselskab, siger Morten Stig Christensen, som ankom til Danmark en times tid før spillerstaben. Her stillede han blandt andet op til de mange spørgsmål, den fremmødte presse ønskede svar på efter VM-kollapsen og den efterfølgende kommunikationsbrist, der opstod, da Ulrik Wilbek ikke mødte op til det obligatoriske pressemøde efter kampen.

… Men fløj direkte

Han og Per Berthelsen havde oprindeligt billetter til et fly, der var sat til at lande en time efter spillerne, men for at de kunne være med til receptionen i lufthavnen, endte de på en direkte afgang fra Barcelona, som de fik billetter til på trods af overbooking på flyet. Men Morten Stig Christensen understreger, at alle afgange, DHF har og skulle have benyttet sig af, var med lavprisflyselskaber.

– Jeg er ked af, at det giver anledning til de spørgsmål. Det er meget vigtigt for mig at understrege, at vi fløj lavpris.

– Vi gør det udelukkende, fordi vi gerne vil være med til at modtage spillerne i lufthavnen og vise, at vi er stolte og glade for sølvmedaljen. Det faktuelle indhold af det tweet er ikke rigtigt, og det er rigtig ærgerligt, siger Morten Stig Christensen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu