Spindoktorer i krig: Redington vs Arnfeldt

12. november 2012 08:43 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Spindoktorer i krig: Redington vs Arnfeldt
Billede mangler

Spindoktor for tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen, Peter Arnfeldt, tilbød ifølge statsministerens spindoktor, Noa Redington, skattesagen til flere.
 
Før folketingsvalget advarede flere journalister Helle Thorning-Schmidts (S) spindoktor, Noa Redington, om, at de var blevet tilbudt at se hendes ægtemand Stephen Kinnocks fortrolige skattesag af skatteminister Troels Lund Poulsens (V) spindoktor Peter Arnfeldt.
 
Det skriver B.T., at Noa Redington har forklaret til Københavns Politi.
 
Han blev afhørt telefonisk, da han efter valget deltog i regeringsforhandlingerne mellem SF, De Radikale og Socialdemokraterne på Hotel Crowne Plaza i København.
 
Peter Arnfeldt, er på rejse i Afrika. Han siger til B.T., at Noa Redington bør fortælle skattesagskommissionen, hvilke journalister som blev tilbudt Stephen Kinnocks fortrolige skattesag.
 
– Jeg er træt at beskyldninger fremsat uden hold i virkeligheden, og som ikke er konkretiserede. Jeg ser frem til, at Noa Redington fortæller, hvilke journalister han henviser til, så kommissionen kan afhøre dem.
 
– Hvis ikke han vil give navne, så skidtsnakker han bare, siger Peter Arnfeldt til avisen.
 
Politirapporten oplyser, at Noa Redington “fremkom med oplysninger om, at han gennem andre journalister var bekendt med, at en særlig rådgiver i Skatteministeriet havde tilbudt afgørelsen til journalister, uden at han ønskede at redegør nærmere for det”.
 
Noa Redington bestrider ikke politirapportens ordlyd overfor B.T., men vil ikke kommentere sagen i avisen.
 
Skattesagskommissionens formand, landsdommer Lars E. Andersen, oplyser, at Noa Redington skal tale sandt, når han i foråret 2013 afhøres som det næstsidste af kommissionens 43 vidner.
 
– Jeg vil mene, at han har pligt til at besvare spørgsmål og til at tale sandt. Men det kommer naturligvis an på, hvad vi spørger ham om. Det må I vente med at høre, siger skattesagskommissionens formand.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu