ANNONCE

Spøg på 16-årig over gevind: Fem anholdt

23. oktober 2020 22:04 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

En 16-årig blev tvunget ned i et bagagerum af maskerede mænd.

Spøg på 16-årig over gevind: Fem anholdt
Fem unge er blevet sigtet i en sag, de selv kalder for en spøg. Arkivfoto: Colourbox.

Onsdag den 21. oktober omkring klokken 20.00 var en 16-årig dreng på vej hjem fra træning i Fredericia, da han blev overfaldet af tre maskerede mænd.

Det, der ifølge ‘overfaldsmændene’ var ment som en spøg, får nu konsekvenser.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Den 16-årige blev ved overfaldet tvundet ned i en bils bagagerum.

Sydøstjyllands Politi satte straks en efterforskning i gang for at finde frem til mændene, og via blandt andet videoovervågning lykkedes det hurtigt at finde frem til de tre mænd og herefter også til yderligere to mænd, der havde været med til at planlægge ’spøgen’.

De fem mænd, der er henholdsvis 16 år, 18 år, 18 år, 23 år og 25 år, er nu sigtet for hændelsen.

De er alle sammen bekendte af den 16-årige dreng, og de har forklaret, at de gjorde det som en spøg, og at de var blevet inspireret til det af en video, de havde set på de sociale medier. Alle involverede er fra Fredericia-området.

– Der er tale om en meget grov spøg, hvor en ung mand bliver tvunget ned i et bagagerum, kørt af sted i en bil, taget ud af bilen og ført ind i et skovområde af maskerede mænd, mens de taler gebrokkent engelsk til ham, fortæller vicepolitiinspektør Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi og fortsætter:

– De afslører herefter, hvem de er, og at det er en spøg. Det er selvfølgelig en lettelse for den 16-årige mand, men inden det har episoden jo fremstået virkelig for ham, og han har uden tvivl været bange og ude af sig selv under turen.

Sydøstjyllands Politi ser meget alvorligt på denne hændelse, hvor de unge mænd ikke bare har sat en skræk i livet på en ’kammerat’, men også har spildt politiets tid og skabt utryghed på den parkeringsplads, hvor de ’kidnappede’ den 16-årige dreng.

“Den ’spøg’ vil de nu blive stillet til ansvar for”, skriver politiet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu