ANNONCE

Spøgelsesbilist i kritisk tilstand

15. januar 2021 15:28 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

To mænd blev indlagt i kritisk tilstand efter to forskellige ulykker på Nordjyske Motorvej fredag morgen. Fredag eftermiddag giver politiet en ny status på de tilskadekomne

Der opstod nærmest kaotiske scener fredag morgen på motorvej E45 i sydgående retning mellem Svenstrup og Støvring.

Hele tre alvorlige ulykker gjorde, at motorvejen var spærret i timevis, samt at to personer blev indlagt i kritisk tilstand.

En af dem var en 42-årig mandlig fører af en varebil, der kørte op bag i en lastbil på strækningen ved en ulykke, der blev anmeldt klokken 7.15.

Fredag eftermiddag er der gode nyheder om den 42-åriges tilstand, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen, til Newsbreak.dk.

– Hans tilstand er nu stabil, siger Torben Larsen.

Spøgelsesbilist i kritisk tilstand

Ved en ulykke tidligere på morgenen, hvor en 23-årig mandlig spøgelsesbilist kørte frontalt ind i en 64-årig kvindelig bilist, blev den 23-årige også indlagt i kritisk tilstand.

– Vores seneste melding er, at han stadig er kritisk tilstand, siger Torben Larsen.

Kvinden meldes udenfor livsfare.

Ulykken skete omkring klokken 03.30 ved afkørsel 30 nær Støvring.

Fastklemt efter uopmærksom kørsel

Kort efter ulykken, der involverede lastbilen og varebilen, skete der desuden endnu en ulykke, der involverede tre personbiler, og hvor en 58-årig kvinde var teknisk fastklemt.

Tidligere på morgenen kendte Nordjyllands Politi ikke de nærmere omstændigheder omkring ulykken, men fredag eftermiddag er der dog kommet mere klarhed over årsagen, fortæller Torben Larsen.

– Der er kø på stedet efter det tidligere uheld, og det er en 24-årig mandlig fører af en bil ikke tilstrækkelig opmærksom på, og han opdager for sent, at bilen foran ham holder stille, siger Torben Larsen.

Han rammer derfor bilen med den 58-årige kvinde, der slap uden alvorlige skader, men som fortsat er indlagt til observation på Aalborg Sygehus.

Umiddelbart efter sammenstødet blev en 27-årige kvindelig bilist desuden involveret i ulykkesstatistikken, da hun ramte den 24-årige mandlige førers bil.

Der meldes om ikke alvorlig tilskadekomst i den forbindelse.

Se billeder fra de mange ulykker fredag morgen på E45 i galleriet ovenfor.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu