Spoiler alarm: Plot til Games of Thrones sæson 7 lækket

11. november 2016 07:32 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Advarsel: Hvis du ikke vil vide, hvad der er sker i den næste sæson, skal du IKKE læse videre.

Spoiler alarm: Plot til Games of Thrones sæson 7 lækket
Danske Nikolaj Coster-Waldau har en af hovedrollerne i den anmelderroste serie. Foto: HBO / SCANPIX

Hele plottet af Game Of Thrones sæson 7 er blevet lækket online. En Reddit bruger under navnet awayforthelads skulle eftersigende have postet en kæmpe liste med detaljerede spoilere.

Det kunne have været noget, folk havde rystet på hovedet af og dømt en fans gætværk. Men så begyndte den pålidelige nyhedsside for Game og Thrones, kaldet Watchers on the Wall, at bekræfte nogle af plot-delene igennem kilder og fotografer på sættet. Herefter blev Redditbrugeren pludseligt slettet. Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Netværket bag serien, HBO, har været usædvanligt stille omkring det tilsyneladende læk. Især i forhold til oprøret, der kom efter flere afsnit af sæson fem blev lækket.

Hvis lækket er sandt forudser det en graviditet, et hookup, gensyn med nogle elskede karakterer samt det endelige for flere familier og mange karakterer.

Advarsel: Store spoilere herefter

Serien ser en umage alliance mellem Cersei, Dany og Jon i kampen mod de White Walkers. Herefter følger en af de mest ventede scener i hele serien: Cersei, Tyrion, Jon, Daenerys, Jorah, Varys, Missandei, Qyburn, Euron Greyjoy, Gregor Clegane og Sandor Cleegane mødes. Jon har taget en udød vætte med for at bevise overfor de syv kongeriger, at der er brug for at samles mod lederen af White Walkers.

Rystet vælger Cersei at hjælpe, men da hun skal sende hendes hære afsted nordpå, fortryder hun. Hun håber, at de White Walkers og hendes modstandere vil udrydde hinanden. Det er øjeblikket hvor Jaime opgiver sin søster, og ridder nordpå for at hjælpe de andre.

I løbet af sæsonen tror Cersei, at hun er gravid med Jaimes barn. Men senere i sæsonen vågner hun i en seng gennemblødt af blod, og man tror, hun har haft en abort.

For at holde styr på vætten tager Jon et hold med nord for muren. Det består af Tormund Giantsbane, Beric Dondarrion, Sandor Cleegane, Thoros og Jorah. Men de bliver angrebet, og Thoros bliver slået ihjel af en isbjørn. Jon Snows onkel Benjen dør også i et forsøg på at beskytte Jon.

Gruppen bliver reddet af Daenerys og hendes tre drager, men Viserion bliver dræbt af lederen af White Walkers. Herefter genopliver han dragen, som der nu spyder blå ild og bruger ham til at ødelægge Væggen.

Det mindst overraskende

Gendry, der sidst blev set ro væk fra Dragonstone i sæson tre, kommer endelig tilbage til King’s Landing, hvor han smeder våben. En anden karakter, fans vil få et gensyn med, er Jorah, der er blevet kureret af drageskæl af Sam.

Sam og Bran opdager Jons sande arv, heriblandt at hans navn er Aegon. Lady Olenna indrømmer overfor Jaime at hun dræbte Joffrey, og Jaime lader hende tage sit eget liv med gift.

Nok den mindst overraskende – og mest forventede – udvikling gennem sæsonen er, at Jon og Daenerys endelig mødes og ender i seng sammen i afsnit syv.

Den syvende sæson af Game Of Thrones kommer senere end normalt i midten af 2017. I modsætning til tidligere sæsoner vil den næstsidste sæson kun have syv i stedet for 10 afsnit.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu