Sponsor jubler over Bendtners underbuks-flash

14. juni 2012 16:43 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sponsor jubler over Bendtners underbuks-flash
Billede mangler

Mens minerne var dystre hos Dansk Boldspil-Union (DBU) over, at Nicklas Bendtner fremviste sine grønne underbukser onsdag aften, da Danmark tabte 2-3 til Portugal ved EM i fodbold, så får angriberen ros fra Irland.
Underbukserne er nemlig udleveret til Bendtner af det irske bettingfirma Paddy Power, som dermed fik en masse fine tv-billeder af deres navn.
– Jeg er meget overrasket over, så massivt billederne af vores underbukser er blevet vist i medier verden over, siger Paddy Powers PR-chef, Ken Robertson, til tv2sport.dk.
Landsholdsspillerne må ikke reklamere under slutrunder, og sagen er yderligere uheldig, fordi DBU er sponsoreret af et andet bettingfirma, Ladbrokes.
Paddy Power har angiveligt uddelt de grønne underbukser til flere spillere før EM, men der var fuld bonus onsdag aften, fordi Bendtner scorede to mål og dermed havde rig lejlighed til at fremvise undertøjet for åben skærm.
– Paddy Power er et irsk selskab, og vi følte, at det ville være en god idé at sende dem nogle lykke-underbukser. Så flere EM-spillere har dem, og vi er meget glade for at se, at Nicklas valgte at vise dem frem og promovere vores firma, siger Ken Robertson.
DBU’s pressechef, Lars Berendt, fortæller, at unionen har taget en alvorssnak med Bendtner, og at han ikke får lov at spille i bukserne i de kommende kampe.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu