ANNONCE

Sporhunde leder efter Ulla og Amalie

5. januar 2012 14:49 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Sporhunde leder efter Ulla og Amalie
Billede mangler

Siden tirsdag har politi, turistmyndigheder og civile redskab på den portugisiske ø Madeira ledt intenst efter de to forsvundne vandrere fra Danmark.
I øjeblikket leder patruljer med sporhunde efter 73-årige Ulla Linnea Ruby og 77-årige Amalie Kjerstine Flindt, der forsvandt under en vandretur søndag 1. januar.
“Efter det i løbet af mandagen blev klart, at de to damer ikke var på deres hotel er flere politiafdelinger gået ind i eftersøgningen, ligesom civile beredskab med sporhunde og erfaring fra bjergområderne er i gang med at lede,” siger den danske ambassadør i Lissabon, Hans Michael Kofoed-Hansen, til Newspaq.
De to kvinder er blevet set på en sti på vej mod det naturskønne Nonnernes Dal. En del af ruten betegnes som farlig, fordi der er dybe kløfter uden afskærmning tæt på stierne.
På grund af den tætte bevoksning i området bliver de to kvinder ikke eftersøgt fra luften.
“Jeg har forstået, at helikoptere ikke er til nogen nytte i området,” siger ambassadør Hans Michael Kofoed-Hansen.
De to kvinder fra Århus bliver også efterlyst på hoteller og restaurationer. De lokale medier har således bragt både billeder og pasnummer, så kvinderne kan blive identificeret.
“Eftersøgningen fortsætter, og man er meget optaget af sagen. Det er heldigvis ikke hver dag, at turister forsvinder i de her bjergområder,” siger Hans Michael Kofoed-Hansen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu