ANNONCE

Sporløst: Savnet fodboldspiller ikke fundet

24. januar 2019 22:27 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Politiet bekræfter, at eftersøgningen er indstillet.

Politiet på øen Guernsey indstiller eftersøgningen af den argentinske fodboldspiller Emiliano Sala og piloten i det fly, der mandag forsvandt. Det oplyser politiet på Twitter torsdag eftermiddag.

Politiet har trods hjælp fra andre myndigheder hverken været i stand til at finde spor efter flyet eller efter de to passagerer. Der er brugt over 24 timer samlet på eftersøgning.

Chancen for, at Emiliano Sala og pilot David Ibbotson er i live, er ekstremt små, skriver politiet.

Hold øje

Selv om myndighederne stopper eftersøgningen, har man bedt skibe og fly, der passerer igennem området, om at holde øje med, om der dukker spor op fra enten fly eller passagerer.

Politiet oplyser, at man har gennemsøgt et område på cirka 4400 kvadratkilometer – nogle steder mere end én gang – samt undersøgt telefondata og satellitbilleder i løbet af eftersøgningen.

Samlet set har eftersøgningen varet mere end 24 timer, og der er undervejs blevet brugt tre fly, fem helikoptere og to redningsbåde.

Stilhed

Torsdag aften skriver den bedste engelske fodboldrække Premier League på ligaens Twitter-konto, at der før hver kamp i den kommende spilleuge vil blive afholdt et øjebliks stilhed til ære for Emiliano Sala og David Ibbotson.

Emiliano Sala var mandag på vej til Wales, efter at han i lørdags blev købt fri af sin kontrakt med franske FC Nantes for et beløb svarende til cirka 127 millioner kroner.

Den 28-årige argentiner havde netop underskrevet en tre et halvt år lang kontrakt med Premier League-klubben Cardiff.

– Det gør mig meget glad at være her, og jeg kan ikke vente med at starte min træning, møde mine nye holdkammerater og komme i gang med arbejdet, sagde Sala, da han lørdag blev præsenteret.

Virkelig bange

Tidligere på ugen skrev flere argentinske medier ifølge nyhedsbureauet Reuters, at Sala kontaktede flere af sine venner fra flyet og fortalte om problemer.

– Jeg er om bord på et fly, der virker til at være ved at falde fra hinanden.

– Hvis I ikke har hørt fra mig om halvanden time, så ved jeg ikke, om der bliver sendt nogen ud for at lede efter mig. Jeg ved ikke, om det overhovedet er muligt, sagde Emiliano Sala.

– Åh Gud, jeg er virkelig bange, slutter beskeden.

Talebeskeden er blevet verificeret af fodboldspillerens far, Horacio Sala.

Fakta

Emiliano Sala

Eftersøgningen af den forsvundne argentinske fodboldspiller Emiliano Sala samt piloten i det fly, der mandag forsvandt, er torsdag eftermiddag blevet indstillet af politiet på øen Guernsey.

Chancerne for, at Emiliano Sala og pilot David Ibbotson er i live, er ekstremt små, skriver politiet.

Her kan du læse mere om den 28-årige angriber:

Navn: Emiliano Raúl Sala Taffarel.

Født: 31. oktober 1990 (28 år).

Fødested: Cululu las Colonias.

Nationalitet: Argentiner.

Højde: 187 centimeter.

Position: Angriber.

* Seniorkarriere:

2019: Cardiff City.

2015-2019: Nantes.

2010-2015: Bordeaux.

– 2015: Lejeophold i Caen.

– 2013-2014: Lejeophold i FC Niort.

– 2012-2013: Lejeophold i Orléans.

Kilder: Sky News og transfermarkt.com.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu