Olm Ronaldo sviner sponsor

Fjernede læskedrikke fra Coca Cola og slog et slag for postevand

Cristiano Ronaldo ved mandagens pressemøde - med sin vandflaske - forud for Portugals kam mod Ungarn tirsdag den 15. juni. Foto: UEFA/Handout via REUTERS
Cristiano Ronaldo ved mandagens pressemøde - med sin vandflaske - forud for Portugals kam mod Ungarn tirsdag den 15. juni. Foto: UEFA/Handout via REUTERS
Udgivet Opdateret

Er Cristiano Ronaldo fan af Coca Cola? Nej - næppe. 

I hvert fald ikke at dømme efter en reaktion fra det portugisiske fodbold ikon under et pressemøde den 14. juni forud for Portugals EM-kamp mod Ungarn, der spilles tirsdag den 15. juni i Budapest.

Coca Cola er ellers officiel sponsor ved de igangværende mesterskaber.

Væk med dem

Da stjernen gjorde sin entre til pressemødet var der dækket op til ham med netop Coca Cola og det faldt ikke i god jord.

Det fremgår med al tydelighed af en video fra begivenheden, der er blevet delt på YouTube.

Se indslaget her.

I videoen ser man først stjernen sende et nærmest olmt blik i retning af de to flasker, der står foran ham. Herefter fjerner han dem og griber en vandflaske samtidig med at han med høj og tydelig ryst siger 'Aqua' - vand på dansk - ud mod den ventende presse, inden han angiveligt ser ud til at 'mumle' et eller andet til sig selv.

Slet ikke første gang

Det er ifølge det amerikanske medie TMZ ikke første gang, Cristiano Ronaldo har udtrykt mishag omkring Coca Cola.

Det skete blandt andet også i forbindelse med, at han i december 2020 blev udråbt til 'Århundredets fodboldspiller' ved 'The Globe Soccer Awards'.

Hader det

Her sagde han efterfølgende i et interview, at hvis der er noget, han hader, så er det når hans 10-årige søn spiser pommes frites - og drikker Coca Cola.

At dømme ud fra Cristiano Ronaldos kropsbygning er der i øvrigt ikke noget, der tyder på, at han er tilhænger af 'usund' kost i det hele taget.

Han er vel indbegrebet af det man kan kalde for 'fit' og flot bygget.

Powered by Labrador CMS