Ser godt ud for dansk spiller

Chelsea-manager Thomas Tuchel ser gerne den danske landsholdsspiller Andreas Christensen fortsætte i klubben

Andreas Christensen har kontraktudløb med Chelsea efter denne sæson, men London-klubben melder om positive snakke om en forlængelse.
Andreas Christensen har kontraktudløb med Chelsea efter denne sæson, men London-klubben melder om positive snakke om en forlængelse.
Udgivet Opdateret

Der har længe været spekulationer om Andreas Christensens fremtid i Chelsea, da danskerens kontrakt udløber efter denne sæson.

Andreas Christensen bekræfter ifølge Chelseas hjemmeside, at han håber på at blive tilbudt en kontrakt, så han kan blive i klubben.

- Det er svært at vide, hvordan tingene ender. Der er meget snak. Jeg vil ikke sige så meget, men jeg synes, at det ser godt ud. Jeg er glad for at være i Chelsea, siger Andreas Christensen til klubbens hjemmeside.

Lørdag aften skal Andreas Christensen og resten af det danske landshold spille en VM-kvalifikationskamp ude mod Moldova.

Bærende kræfter

Den 25-årige stopper er startet inde i de seneste ti landskampe for Danmark, og han er nået op på 50 landskampe.

For både landsholdet og for Chelsea har han været en af de bærende kræfter i en længere periode.

Chelsea-manager Thomas Tuchel bruger Andreas Christensen som stamspiller, og danskeren er startet inde i 23 ud af 41 kampe under tyskeren.

- Andreas har været meget stærk fra dag et, han kan spille alle tre positioner i forsvaret, og han spiller med meget selvtillid, siger Thomas Tuchel.

Skulle skubbes til

Efter en svær begyndelse under Tuchel er Andreas Christensen blevet en fast del af stammen på Chelseas hold, forklarer træneren.

- I begyndelsen havde jeg følelsen af, at han lige skulle skubbes lidt i gang og tro mere på sig selv. Han skulle tro på sine kvaliteter, for han har alt, hvad der skal bruges til rollen i de positioner, han skal spille.

- Vi tror fuldt og fast på ham, og han har gjort det virkelig godt indtil videre, og det er alles mål, at han skal fortsætte sådan hos os, siger Tuchel.

Chelsea

Chelsea F.C. er en engelsk fodboldklub, fra Vestlondon. Klubben spiller sine hjemmekampe på Stamford Bridge der blev bygget i 1877 og rummer op til 41.841 tilskuerepladser.

Klubben blev grundlagt på et møde den 10. marts 1905 på pubben The Rising Sun Pub (nu: The Butcher's Hook), der ligger over for Stamford Bridge på Fulham Road. Et af punkterne på dagsordenen var et navn til den nye klub. Stamford Bridge F.C., Kensington F.C. og London F.C. blev alle afvist. Chelsea F.C. blev vedtaget, og historien begyndte.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS